Megan van Empel
Galerij

Over mij                                                                                      

Hallo, mijn naam is Megan van Empel. Ik ben in 1999 geboren in Nieuwegein.
Schilderen is een hobby waar ik van jongs af aan al erg van geniet en waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. In geschiedenis en kunst ben ik erg geïnteresseerd. Ik geniet van de natuur, het bezoeken van musea en het struinen over antiekmarkten. Dit is ook waar ik mijn inspiratie uit haal.

Ik schilder graag verzamelde antieke spulletjes, bloesemtakken en stillevens. Naast deze interesses sta ik open voor nieuwe onderwerpen en ideeën.
Een passie van mij is het verzamelen van en handelen in kunst, met name in etsen en houtsnedes.

Mijn twee passies maken mij kunstenares en kunsthandelaar. Op mijn website kunt u de door mij geschilderde en verzamelde kunst bekijken onder de kopjes "Gallerij Megan van Empel" en "Galerij Jan Mankes".  Ook kunt u de beschikbare schilderen, kunst en merchandise kopen onder het kopje "Webshop". 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of bij vragen.


Bedankt voor uw interesse!

Gebruik het onderstaande formulier om contact met mij op te nemen. U krijgt zo snel mogelijk een reactie.